Zakelijk

Voor veel bedrijven leveren wij bonbons op bijvoorbeeld recepties en feesten. Maar u kunt ook bij ons terecht voor luxe bonbondozen voor zakenrelaties. Tevens maken we vaak cadeaupakketten, gevuld met een combinatie van chocolade, koffie, wijn, bonbons, thee en andere aanverwante producten. We werken daarbij zeer eenvoudig: op maat. Vaak vragen wij naar de doelgroep, de wensen en het budget. Op basis hiervan stellen wij enkele voorbeeldjes samen en daaruit kunt u dan kiezen. Zo hebben wij kleine luxe cadeaupakketten gemaakt van €5 tot luxe (kerst)pakketten van bijvoorbeeld €60 of zelfs meer.

Reclame voor uw bedrijf? Ook is het mogelijk om twee bonbonnetjes te laten verpakken met uw eigen visitekaart en logo:  goede reclame voor uw bedrijf. Wij leveren (in overleg) op locatie.

Bedrijfsuitje? Denk aan een gezellige High Tea, altijd een succes! Voor de ‘niet-thee drinkers’ zijn er genoeg alternatieven, van sterke koffies met likeur tot heerlijke wijntjes. Ook is het mogelijk om buiten de winkeltijden gebruik te maken van onze ruimte.

Chocoladeletters/Kerspakketten kunnen worden geleverd. Zoals ieder jaar, zeggen wij altijd: bestel op tijd! Mocht dat niet het geval zijn, bel ons op, want er is altijd wat mogelijk.

Zakelijke klant en geen tijd om op e-mail response te wachten? Bel ons direct; 0318-751377

chocolade presentjes bedankjes bonbons
Presentjes